MythTV Mini-ITX Pto Sagem HD-D45C connected

Discussion in 'General TV Discussions Forum' started by Etherman2000, May 22, 2005.

  1. Etherman2000

    Etherman2000
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi,

    I have a media pc, Mini-ITX PC running SUSE 9.3 Linux. I have connected the PC to the PC1 input on my Sagem HD-D45 by D-SUB cable. I am having issues getting this to work and keep getting a no-signal message. It worked intermittently at the beginning but now nothing. Could this be because of support for the 1280/720 resolution not being available. Has anyone else encountered similar issues??? Are there any drivers for this monitor to support the resolution?

    Thanks in advance,

    Pete
     
  2. nigel_williams

    nigel_williams
    Active Member

    Joined:
    Jan 5, 2002
    Messages:
    447
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    South London
    Ratings:
    +3
    I've had a similar problem when entering the BIOS screens of my PC - the Sagem briefly displays the image then comes up with a No Signal banner. I had to connect a TFT when I wanted to change BIOS settings.

    It's currently connected via DVI and displays fine on a 9800 pro at 1280x720 and 50Hz.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice