Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

My Sony HS20 settings

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by ShinObiWAN, Aug 1, 2004.

  1. ShinObiWAN

    ShinObiWAN
    Banned

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    749
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Derbyshire
    Ratings:
    +0
    If any body wants to try these setting and let me know what you think.

    I use the User 3 setting for movies after the above values have been entered and Dynamic or User 1 for PC gaming and web browsing etc.

    It should also be noted that these setting assume you are using a HTPC with a Radeon 9x00 card.
     
  2. Jack the lad

    Jack the lad
    Active Member

    Joined:
    Jan 12, 2003
    Messages:
    2,079
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    New Zealand was Nottingham
    Ratings:
    +86
    So as well as the sub and amp to sort out, you've now stitched yourself up for my projector :laugh: :laugh: :laugh:
     
  3. blman66

    blman66
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I must say you rsettings have been a great help - they work like a charm every time ! I have one additional qustion -

    How are you connecting your HTPC to the HS20 HDMI/DVI/VGA
    If it's DVI are you setting the HS20 to GBR or Computer ?

    Also if you dont mind sharing what graphics card you have ?

    thanks very much - Paul
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice