1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

my new Plasma!!

Discussion in 'Plasma TVs Forum' started by mikeall, Oct 19, 2002.

  1. mikeall

    mikeall
    Standard Member

    Joined:
    Oct 18, 2002
    Messages:
    64
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    faringdon oxon uk
    Ratings:
    +0
    hi all

    i just finshed putting up my new plasma
    its great!!

    still waiting for my JS Convertor to come so is only conected s-video

    i have a dinner party for 14 tonight so i will show it off big time

    cheers
    mike
     

    Attached Files:

  2. mikeall

    mikeall
    Standard Member

    Joined:
    Oct 18, 2002
    Messages:
    64
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    faringdon oxon uk
    Ratings:
    +0
    just thought i'd mention i have it conected though 6 speakers in room and 2 floor speakers in dining room 250watts

    great sound

    cheers

    mike
     
  3. Lennyz

    Lennyz
    Active Member

    Joined:
    Jul 27, 2002
    Messages:
    327
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Cheshire
    Ratings:
    +13
    Looks Cooool,

    Is it a Pioneer mxe? What do you think of the image through s-video??

    These plasmas are very desireable! I am looking to getting a Pioneer 433Mxe pretty soon...I have just built myself a unit to go underneath and house all my components (and hide all the wires of course) The space saving will be great as I have sold a 50" projection set to make room ;-)

    Enjoy your plasma mate...

    Lennyz
     
  4. mikeall

    mikeall
    Standard Member

    Joined:
    Oct 18, 2002
    Messages:
    64
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    faringdon oxon uk
    Ratings:
    +0
    hi mate

    its a pany

    i only have it on s-vid untill my converter box comes from JS its ok but should be a lot better when it wired up to the box

    cheers for now

    mike
     
  5. Andy_stook_2k

    Andy_stook_2k
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Mike it looks excellent.
    I'll get there eventually.:)
     
  6. Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Welcome to the Plasmoid club mate
     
  7. sarll

    sarll
    Active Member

    Joined:
    Mar 19, 2002
    Messages:
    1,392
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    63
    Ratings:
    +126
    Mike your new screen - looks great!!

    I'm about to embark on a similar project to yours (plasma above fireplace). How have you hidden the cables that come out the back???

    Regards
     
  8. CrumpetMan

    CrumpetMan
    Standard Member

    Joined:
    Aug 12, 2002
    Messages:
    107
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Doesn't it hurt your neck/eyes having to look up so high to see the screen?
     
  9. whistlingDogg

    whistlingDogg
    Standard Member

    Joined:
    Oct 14, 2002
    Messages:
    196
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Wokingham
    Ratings:
    +1
    looks very high up
     
  10. sharper

    sharper
    Active Member

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Messages:
    607
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    SW London
    Ratings:
    +11
    Where have you put your squeakers, Mike and that looks like a real log fire! must get pretty warm up there!
     
  11. Roy100

    Roy100
    Standard Member

    Joined:
    Oct 20, 2002
    Messages:
    13
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    hinckley,leics
    Ratings:
    +18
    Way too high and wot no speakers???
     
  12. boltoa

    boltoa
    Active Member

    Joined:
    Oct 10, 2002
    Messages:
    917
    Products Owned:
    2
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    46
    Location:
    Nottingham
    Ratings:
    +103
    mike - which converter are you getting (VGA or component?), and what are you feeding svideo at the moment? Sky? Tuner? DVD?

    I'm deciding what connection option to go for and will be interested to know how much improvement there is. At the moment I'm contemplating only converting DVD to VGA and keeping Sky+ on SVideo only.

    [apologies for thread number 3 on this topic, but it seemed relevant :)]

    Andrew
     
  13. mikeall

    mikeall
    Standard Member

    Joined:
    Oct 18, 2002
    Messages:
    64
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    faringdon oxon uk
    Ratings:
    +0
    hi guys
    sorry about not posting back, my bt line is down and they have not yet fix it!! im on a mates pc at the mo.

    i view the screen 10 feet away so its no problem with the hight and i have a high sofa

    the logs are real as is the fire but those logs are for show to cover the wires, but the wires from the plasma are hidden behind the wall, i chipped away a channel put in the wires and plaster over and painted it, its bottom right about 6inches from fireplace shelf

    i will answer all other questions and give u my tips in a few days time when my own bt is back on

    cheers
    mike
     

Share This Page

Loading...