Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

my mt200

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by fred251, Apr 4, 2005.

  1. fred251

    fred251
    Active Member

    Joined:
    Mar 24, 2005
    Messages:
    196
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    i ave a toshiba mt 200 for few days now.
    i feed him true the dvi connection of my samsung 935, and ave a 9o insh
    toshiba screen with 1.2 gain.
    The picture is umbeleavable ,very clear ,full of detail and the black are black
    not grey.
    every movie i try on are just stunning.
    my first one was the incredible ,and i could not beleave my eyes,
    stunning picture, real stunning ,a lot better then the 4805 or h30 i seen before.
    i paid 700 pound online for the mt200 ,90 pound for the screen at cosco
    and 99 pound for my samsung 935 in the shop.
    if you have any question just ask.
    fred251 :thumbsup:
     
  2. mazzymx6

    mazzymx6
    Standard Member

    Joined:
    Mar 31, 2005
    Messages:
    36
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    what website did you buy from ?

    cheers

    maz
     
  3. PJTX100

    PJTX100
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 21, 2004
    Messages:
    8,140
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Ratings:
    +564
    Nice one, good to see you are blown away.
    The wow factor is great isn't it...? I remember the early days of the TX so well.
    But it sounds like youe demo of the 4805 couldn't have been that good. The 4805 is a very good machine by all accounts...PJ :)
     
  4. Phaedrus

    Phaedrus
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hello all,
    As far as PROGRESSIVE goes...does your TOSHIBA have troubles with it? I seem to have to switch the signal back to interlace then back to progressive for the MT200 to work properly. Also, I could see no where in the manual where one can manually turn the Toshiba's OWN deinterlacing(progressive) circuits on and off. I had at first thought that this could have been the problem somehow. Any help would be greatly appreciated.

    Joe
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice