1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Motorola V600

Discussion in 'Mobile Phones Forum' started by mikeinsthelens, Jul 2, 2004.

Tags:
  1. mikeinsthelens

    mikeinsthelens
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Can anyone help please??

    I have just bought a Motorola V600. The problem I have got is I cant find any ringtones on the phone. The only one I have got is the "hello moto" one, and, to be frank, its bloody annoying.

    Anyone know how to change it and where the tones are hidden??

    Any help appreciated
     
  2. tykent

    tykent
    Member

    Joined:
    Dec 19, 2002
    Messages:
    486
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Camberley, Surrey
    Ratings:
    +22
    Go to settings, (the screwdriver and spanner icon), choose ring styles, select the 2nd line down (it will read loud style or soft style etc depending on mode selected.) 2nd line down reads calls, select this and ...... select your ringtone. Enjoy :thumbsup:
     
  3. mikeinsthelens

    mikeinsthelens
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Thanks. I may be back for more info when I get further into the menus

    Thanks again :clap:
     
  4. GJC

    GJC
    Active Member

    Joined:
    Mar 1, 2002
    Messages:
    2,071
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    London
    Ratings:
    +65
    Get yourself a data cable from Motorola you will be able to transfer mp.threes and Jpg's from your PC to your phone for free. You will save yourself £'sss and you'll get excellent ringtones (basically anything you have) and Wallpapers too.
     
  5. mikeinsthelens

    mikeinsthelens
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Ok new problem!!!! :suicide:

    When I receive a SMS the alert is set to "door bell" but it actually uses the ringers id.

    Any idea how to change it?? :lease:
     
  6. hongkonguk

    hongkonguk
    Active Member

    Joined:
    Apr 21, 2004
    Messages:
    350
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    Notts,UK
    Ratings:
    +51
    I was think of getting one of these. Are they any good? Can you send a pic you have taken with the camera as an email attachment via wap?

    Sorry its slightly off topic.....

    Thanks
     
  7. bigb

    bigb
    Member

    Joined:
    Jan 21, 2003
    Messages:
    983
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    Central Scotland
    Ratings:
    +58
     
  8. bigb

    bigb
    Member

    Joined:
    Jan 21, 2003
    Messages:
    983
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    Central Scotland
    Ratings:
    +58
    is it the same for the Motorola V525?
     
  9. AMCross

    AMCross
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Messages:
    5,562
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Livingston,Scotland
    Ratings:
    +166
    bigb yes the cables are the same for both phones usb to Motorola connector
     

Share This Page

Loading...