1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Mitsu SA51U Help Needed

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by djmm, Sep 5, 2005.

  1. djmm

    djmm
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi everyone.

    Scott here. I am a newb to the forums and could use some help from the experts.

    I have a Mitsubishi LVP-SA51U projector that is in beautiful condition. The bulb has tested out good. I was told from the original owner that this thing is less than 50 hours.

    The problem I am having is that when I power on the unit, it comes on for a moment and then shuts off. The bulb does not light but the unit does power up. I have the "power" and "temp" led's blinking on the top of the unit. Possibly alternating.

    I have the PS out of the unit but I don't see any burns or notice anything burnt.

    Has anyone had experience with such a problem.

    I could really use some help with this.

    Thanks in advance.

    Scott

    Entertaining the world, one party at a time
    www.djmagicmoments.com
     
  2. djmm

    djmm
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    It is possible that this may be the temperature safety switch on the power supply board.

    Can anyone tell me how to identify this part and possibly how to test it?

    Thank you again.

    Scott
     

Share This Page

Loading...