Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

Mission centre speaker

Discussion in 'Home Cinema Speakers' started by shamilton69, Oct 10, 2005.

  1. shamilton69

    shamilton69
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I'm having problems with my Mission Centre speaker. When I play a dvd through my system the speaker is nice and clear but when I have sky on through the system (av receiver) the dialogue on some channels is very distorted. This is also the same when I listen to radio channels through Sky via an optical cable. I have taken the speaker back to the shop but they saythe speaker is fine. The problem seems to have occurred when my son turned the volume up very loud when the av was off. I then came to switch it on and it was very loud for about a second then it shut itself off. Any ideas? :confused:
     
  2. Nobber22

    Nobber22
    Member

    Joined:
    Jun 6, 2002
    Messages:
    2,982
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Berkshire
    Ratings:
    +111
    Have you got any odd sound effects turned on on the receiver when listening to Sky? Some of the surround effects/modes can sound really wierd.... :thumbsdow
     
  3. shamilton69

    shamilton69
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    No as far as I'm aware the system is the same as it has always been.
     
  4. Nobber22

    Nobber22
    Member

    Joined:
    Jun 6, 2002
    Messages:
    2,982
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Berkshire
    Ratings:
    +111
    Centre speaker not turned up too high in the amp setup?
     
  5. shamilton69

    shamilton69
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Now that you've mentioned that I'll check all the settings because I have just had the room decorated and of course I had to unplug the system so I'm just wondering if everything has reverted back to the factory settings.
     
  6. SBanga

    SBanga
    Well-known Member

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Messages:
    2,026
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Leeds, Yorksha
    Ratings:
    +6

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice