1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Message for Dumfy

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by DodgeTheViper, Nov 7, 2001.

  1. DodgeTheViper

    DodgeTheViper
    Moderator

    Joined:
    Oct 23, 2001
    Messages:
    15,172
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Inbetween Upgrades !
    Ratings:
    +3,908
    I noticed from a previous thread that you had you Sony 725 moded by techtronics. Just like yourself i am happy, apart from 1 thing.
    It is connected to TV via Ixos scart lead with RGB enabled on TV and player but, i get what looks like horizontal scan lines across the TV from top to bottom. They move up then stabilise then move down and so on. I,ve tried different leads and input,s but it only happens on RGB, and i can,t get any joy from Techtronics. The player is now just over 12 months old also. The TV i have is a Panasonic 36" widescreen TX36PF10. It,s driving me nuts.
    Have you encountered any problems ?

    The frustrated one !
    Kev
     
  2. Dumfy

    Dumfy
    Standard Member

    Joined:
    Sep 25, 2001
    Messages:
    146
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cardiff, UK
    Ratings:
    +1
    Hi Kev,

    I'm afraid I've not encountered any problems like this. I used the modded 725 on my old Philips 29" 4:3 set and now on my new Philips 369525 - the player works well with them. I would also suspect a faulty scart, but you've proved that's not the case. Have you tried scart connecting the player to another TV or maybe even a different scart AV input on your TV?

    If I can think of anything else, I'll post back.

    Good luck, Kev

    Mark:confused:
     

Share This Page

Loading...