1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Medal of Honour - HELP! (Running Problems!)

Discussion in 'PC Gaming & Rigs' started by kelvin, Oct 14, 2003.

  1. kelvin

    kelvin
    Member

    Joined:
    Apr 22, 2002
    Messages:
    1,550
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Down South... (Bournemouth)
    Ratings:
    +45
    I've just installed MOHAA on my laptop after running it on my main PC with no problems but it's not letting me start the game :(

    Each time I try, the console comes up with the following error:-

    GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

    What the hell does that mean?!?! :confused: :(

    Someone please help!!

    K.
     
  2. Bursar

    Bursar
    Member

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Messages:
    2,405
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Cambridge
    Ratings:
    +214
    The software is having trouble convincing your laptops graphics chipset that it wants to run in Open GL mode.

    What graphics chipset is in the laptop? It could just be that it's not upto the job.
     
  3. kelvin

    kelvin
    Member

    Joined:
    Apr 22, 2002
    Messages:
    1,550
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Down South... (Bournemouth)
    Ratings:
    +45
    Figured it out just after I posted - you're absolutely right - it was the graphics card driver :)

    Updated it and everything's running just fine now (hence the delay in replying! ;) Thanks very much for your reply... it's always nice to know that knowledge is there when you need it!!! :)

    K.
     
  4. raymondo123

    raymondo123
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi
    Im knew to these forums so hope ive posted this in the right place!
    I have the same problem with loading medal of honour warchest. The first 1 allied assault installs and plays fine, but then when i go to play the 2 hit expansion packs (spearhead and breakthrough) they install but crash when you try to play. The spec on the computer is fine and ive tried lots of stuff like defragmentation etc but no luck!
    any help would be much appreciated
    cheers
     
  5. sapperjohn

    sapperjohn
    Active Member

    Joined:
    Jul 23, 2003
    Messages:
    187
    Products Owned:
    2
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Devon
    Ratings:
    +7

Share This Page

Loading...