MCE2005 Problems

Discussion in 'Microsoft Windows' started by kyle reece, Oct 19, 2005.

  1. kyle reece

    kyle reece
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi i hope someone has an answer for my problems !!
    i built a MCE PC and everything was working ok until one day i got a automatic update, after the update the pc would not boot tried everyting but to no avail.
    so i got another Hdd 80gig and use my 200 gig as the main record drive, installed mce on the new 80gig but it wont tune in to any stations i have tried taking the cards out deleting the drivers etc but it still wont find anything, have two blackgold dvbt cards.
    i have tried to upgrade to rollup 2, upgraded netframework to 1.1 and also sp1 when i try to install rollup 2 it says that it will only work on MCE 2005 i have installed rollup 1 ok i also get the same problem when i install tweakmce but when i go into MCE it says it is 2005 .
    any help :lease:
     
  2. deksawyer

    deksawyer
    Active Member

    Joined:
    May 26, 2005
    Messages:
    1,641
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Fife, Scotland
    Ratings:
    +132
    Cut & pasted from a post by Werner;

    check out this registry key;

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Media Center

    the value on the right hand side for the key "ident" should equal 3.1 if you have rollup 1 installed, and 4.0 if you have rollup 2 installed. Change as necessary to get the installer to run.

    D.
     
  3. kyle reece

    kyle reece
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    thanks for the reply i will give it a go as soon as i can.
     

Share This Page

Loading...