1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MCE remote is dead (again)

Discussion in 'Microsoft Windows' started by sted, Apr 24, 2005.

  1. sted

    sted
    Standard Member

    Joined:
    Jan 20, 2004
    Messages:
    79
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Last weekend my new MCE remote seemed to shut down. No more lights when you pressed a button and it stopped sending IR signals. And yes, i did try changing the batteries! It came back to life in a couple of hours but yesterday it gave up again and still won't come back to life. It's almost as though i have pressed a combination of buttons that has caused it to shut itself down (the IR receiver is fine by the way). Has anyone else had this problem? If not then i guess it needs to go back to the shop . . .
     
  2. sted

    sted
    Standard Member

    Joined:
    Jan 20, 2004
    Messages:
    79
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
  3. lisag

    lisag
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 14, 2004
    Messages:
    5,557
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Essex
    Ratings:
    +296
    That is very interesting because I seem to be forever changing the batteries on mine, I thought it was because it lights up it just used up batteries quickly... I even bought a battery tester to see if they really are dead when it goes again next time... thanks for the info I will explore that link.
    lisa
     

Share This Page

Loading...