McAfee Firewall not compatible with MCE

Discussion in 'Xbox Forums' started by michaelT1888, Mar 15, 2006.

  1. michaelT1888

    michaelT1888
    Banned

    Joined:
    Jan 26, 2006
    Messages:
    830
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    South Lanarkshire, Glasgow
    Ratings:
    +13
    I cant use media center on my 360 becuase McAfee doesnt allow my 360 access to my pics, vids and music. I wnt on to their website and it says that McAfee Security Suite isnt compaatible with Media Center. Windows media connect works fine, but i wanted to stream videos through MCE, and McAfee doesnt allow it, even when i disbale my firewall.

    What Security Suites are compatible with MCE?
     
  2. UnknownSoldier

    UnknownSoldier
    Standard Member

    Joined:
    Nov 21, 2004
    Messages:
    53
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
  3. michaelT1888

    michaelT1888
    Banned

    Joined:
    Jan 26, 2006
    Messages:
    830
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    South Lanarkshire, Glasgow
    Ratings:
    +13
    tried it all before mate, i then went on to the official McAfee site, and one one the stickys in the forum was letting everyone know MCE is compatible with McAfee
     
  4. zAndy1

    zAndy1
    Distinguished Member

    Joined:
    Nov 26, 2002
    Messages:
    22,915
    Products Owned:
    2
    Products Wanted:
    5
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +9,369
    Well I'm using the Mcafee security centre with MCE, granted I've only got the virusscan and not the firewall but that seems to work just fine. No problem using MCE on my 360 with the mcafee security centre active.
     
  5. Vinny74

    Vinny74
    Active Member

    Joined:
    Jan 7, 2004
    Messages:
    488
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cambridge
    Ratings:
    +21
    Previously using Trend Micro Internet Security Suite, and to be honest it was absolute poop.
    Saw some very good reviews for Zone Alarm Security Suite 6 so I bought it on Monday, installed it and configured the firewall as directed on the Microsoft site, and it worked like a dream first time - no fiddling about trying different port settings.
    I can personally recommend this suite.
     
  6. Magus

    Magus
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 30, 2005
    Messages:
    3,072
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    London
    Ratings:
    +712
    If you have McAfee Internet Suite, uninstall the Privacy Sevice & keep everythng else (i.e Virus, firewall & antispam)...this should do the trick.
     

Share This Page

Loading...