1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

M-audio Revo 7.1 dropping bit stream

Discussion in 'Desktop & Laptop Computers Forum' started by Pulsar, Dec 18, 2003.

  1. Pulsar

    Pulsar
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 19, 2003
    Messages:
    2,925
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    West Midlands - Stourbridge
    Ratings:
    +292
    Hello,

    I have just replaced my AV amp with a new processor and power amp. I have noticed that the audio in films and from music keeps dropping out for a second or two every so often. Throughout a 2 hour film, it dropped about 20 times. I think I have narrowed it down to the Revo, and just wondered if anyone else has come accross the same problem?

    I haven't tried anything yet like swapping the PCI slot or updating drivers, thought I should ask here first.

    Cheers

    Rob
     
  2. CrispyXUK

    CrispyXUK
    Active Member

    Joined:
    Feb 5, 2003
    Messages:
    3,714
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    71
    Location:
    Land of the Living, Essex
    Ratings:
    +33
    new drivers sir
     
  3. BOD

    BOD
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    whats your setup?

    Try new drivers first!!

    After that best solution is to adjust latency of video and audio cards through powerstrip. Solves most stutter &/or sound drop out issues.
     

Share This Page

Loading...