1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Logitech Harmony 885 and Daewoo DVD player

Discussion in 'Home Cinema Control & Remote Controls' started by AntwanS, Sep 30, 2005.

  1. AntwanS

    AntwanS
    Standard Member

    Joined:
    Sep 30, 2005
    Messages:
    1
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hello people :hiya: ,

    My first post here.

    :lease:
    I have a question about setting up the Harmony 885 from Logitech. I cannot use it to control my Daewoo DVD player (model: 700s). If I let it learn commando's via the infrared port, it says it accepted the codes but the DVD player does not respond to it. Anybody also problems with setting up this config?

    Thanks in advance for any reply!
     
  2. scumball

    scumball
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 12, 2004
    Messages:
    6,465
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Harrow - London
    Ratings:
    +440
    Ring Harmony Customer Services they are excellent and will sort it out no problems...
     
  3. ian watson

    ian watson
    Standard Member

    Joined:
    Jun 1, 2005
    Messages:
    33
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Is it learning the codes first time? I had a problem with it asking me to learn the code for a second time as it did not read it correctly - but even if there was an error the second time it did not tell you. I had to position the remotes in a suitable position. I found that holding my hand over the ir sensors while learning helped, and it worked first time.

    This problem was just with an Echostar satellite reciever remote
     
  4. Crocodile

    Crocodile
    Distinguished Member

    Joined:
    Nov 4, 2002
    Messages:
    18,325
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +6,858
    Try re-learning the codes in RAW format. Go to Support > FAQs > Troubleshooting & there's a link telling you how. Seemed to work on a few codes I tried from my Viera that a 655 wouldn't learn in standard mode. Couldn't be arsed to teach it everything though so Ebayed it.
     
  5. Richard46

    Richard46
    Active Member

    Joined:
    Oct 15, 2000
    Messages:
    1,796
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    63
    Location:
    London E7 UK
    Ratings:
    +120
    Hi

    Just a long shot but you are testing it in a 'watch DVD' mode arn't you. If you are in a mode e.g. 'watch TV' that does not include the DVD player then the commands will not work.

    Richard
     
  6. Xstyle

    Xstyle
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Messages:
    3,496
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Berkshire
    Ratings:
    +146
    Yep, make sure the DVD player is included in the activity for "WATCH A DVD".
    I know it sounds simple, but it can be easily missed in the sheer excitement (and eventual frustration) at trying to get it all done quickly!
     

Share This Page

Loading...