loewe

Discussion in 'General TV Discussions Forum' started by sc1977, Dec 9, 2004.

  1. sc1977

    sc1977
    Active Member

    Joined:
    Jul 16, 2002
    Messages:
    616
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    kent
    Ratings:
    +8
    do loewe televisions have progressive scan?
     
  2. Spacecat

    Spacecat

    Joined:
    Apr 1, 2001
    Messages:
    3,363
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    London
    Ratings:
    +1,011
    yes via VGA imput

    HTPC only, picture is superb!!!

    just installed a vga card myself it looks mint!
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice