Loewe Xelos ping noise from Television

Discussion in 'Desktop & Laptop Computers Forum' started by goldfish14, May 4, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. goldfish14

    goldfish14
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    When switching on my Xelos 32" from cold I get a ping type noise that seems to be coming from the Tube itself. The noise is intermittent but always happends about two/three times turning on from cold over the first hour or so. After about an hour the ping noise goes away. I've placed a call in for an engineer to attend. Anyone had/heared this problem before ?


    Regards.
     
  2. owain_thomas

    owain_thomas
    Active Member

    Joined:
    Sep 29, 2002
    Messages:
    1,952
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Manchester, England
    Ratings:
    +84
    did you need to post this twice? also might stand a better chance of a reply in the TVs section.

    owain
     
  3. Kramer

    Kramer
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    As you've now posted in the appropriate forum, closing this pre deletion.

    Closed.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice