Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

Loewe IR repeater doesn't work with Tivo

Discussion in 'Digital TV & Video Players & Recorders' started by JimSpriggs, Jun 12, 2003.

Tags:
  1. JimSpriggs

    JimSpriggs
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I have a Loewe Articos TV which has a built-in IR repeater to control devices hidden in the stand. It works fine for my Amstrad digibox and JVC VCR but the Tivo just doesn't respond. Anyone have any ideas?
     
  2. irish boy

    irish boy
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Jim
    What type of stand have you got with the Articos?i have 2 cubes and one IR set between my Sky + and video in cube 1.In cube 2 i have my DVD player which is not controlled by any IR .
     
  3. JimSpriggs

    JimSpriggs
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I have the one that's just called "stand" it's the same profile as the TV rather than being boxes.
     
  4. irish boy

    irish boy
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Jim
    How do you have the VCR.Digital Box.Tivo do you have them all on the same shelf? The IR Link needs to be between the VCR or Digital box or the Tivo to oprate try replacing your VCR with the Tivo and see if that works.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice