1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Lock on. Is it good??

Discussion in 'PC Gaming & Rigs' started by Timh, Jan 18, 2004.

  1. Timh

    Timh
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 14, 2000
    Messages:
    4,805
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Altair-4
    Ratings:
    +128
    I have tried the demo of lock on and it looks pretty good, but has anyone tried the full game, if so what do you think of it?
    Thanks
     
  2. ELV

    ELV
    Active Member

    Joined:
    Jun 5, 2001
    Messages:
    650
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Up in the proper north
    Ratings:
    +9
    Who Knows? I takes a bloody super computer to run it and at the moment is riddled with bugs, however if you can solve these two minor issues it looks fantastic.
     
  3. flibb

    flibb
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Yep have the compete version. My system is Athlon 2500, 1gig 3200 ram, ATI 8500LE 64mb. On installing it it was totally unplayable, no frame rate at all. Patched it and fiddled around, lowish graphics settings but 1024x768 and now runs very nicely. Will be interested how far I can push this when I get a new graphics card next month. Be warned thisgame ahs more buttons than you would believe and can take a while to setup, well I did on my X45. I havent had much of a chance to play properly yet but the patch appears to have helped a lot.
    Cheers
    Jon
     
  4. Mr_Belowski

    Mr_Belowski
    Member

    Joined:
    Mar 20, 2003
    Messages:
    777
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Loughborough
    Ratings:
    +281
    I tried it on my Barton 2800 / Geforce 4 Ti4600 and it ran OK. But every time I left a mission it crashed my PC, so I gave up on it
     
  5. flibb

    flibb
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Was the patch out? Also I had a few probs untill the new catalyst drivers appeared, that seems to have helped a lot with some odd problems i had with various games. Think lockon could be the complete daddy on the new gcards and other hardware that should come out soon.
    Cheers
    on
     
  6. ELV

    ELV
    Active Member

    Joined:
    Jun 5, 2001
    Messages:
    650
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Up in the proper north
    Ratings:
    +9
    Been back on tonight after installing the patch, dont"t think this helped the fps but with the settings set to medium i played with around 30-40fps, only slowed down when there was lots going on or when noises were being loaded up.Trouble is that slowdown ruins the rest of the game.
     
  7. flibb

    flibb
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I ended up turning down AA etc to get better FPS, should be getting a 9800 at some point so will see how it goes with that.
    Jon
     
  8. Solar

    Solar
    Member

    Joined:
    Dec 2, 2003
    Messages:
    2,539
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Earth
    Ratings:
    +477
    the game played fine for me
    i just thought it was absolute crap
    thats just my opinion
     
  9. Timh

    Timh
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 14, 2000
    Messages:
    4,805
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Altair-4
    Ratings:
    +128
    The game looks great but will take some time getting to know the key buttons.
     
  10. Buckster

    Buckster
    Well-known Member

    Joined:
    May 21, 2001
    Messages:
    6,980
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    103
    Location:
    UK
    Ratings:
    +345
    Excellent game - best jet flight simulator released I think (get ready for complaints from F4 die-hards)

    Admittadly it does need a super computer to run it - I get pretty good frame rates on my 3.0G P4 and 9700 Pro - but new flight sims have always tended to require top of the range PCs.

    Multiplayer is great fun too.

    I'd give it a 9.5 out of 10 even with the bugs that are still present.

    Mark.
     

Share This Page

Loading...