1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

kylie dts no bass ???

Discussion in 'Movie Forum' started by k thompson, Nov 18, 2001.

  1. k thompson

    k thompson
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    can anyone tell me why there is no base on my kylie dvd in dts and plenty in d/d 5.1??? this is the only title this happends on !
    the amp im useing is a paramount pictures hcs5300d .

    Im happy with the amp for now as im v.new to home cinema, i was just wondering why this should happen and has anyone come across this as well ???
     
  2. Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Isn't it a 5.0 soundtrack ie no LFE channel? I seem to remember it says DTS 5.0 which would explain a lack of bass compared to a 5.1 track.. anyway the DTS version sounds a hell of a lot better than the DD one if you ask me

    Cheers
    Andy
     
  3. Phil Hinton

    Phil Hinton
    Editor Staff Member

    Joined:
    Jan 18, 2001
    Messages:
    9,789
    Products Owned:
    3
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    AVForums
    Ratings:
    +7,192
    Check you have your speakers set to small, and your sub taking the bass for all channels.

    Only thing i can think off at this godly hour.
     
  4. k thompson

    k thompson
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    thanks guys it does say dts 5.0 ,and it does sound good but just like a lil 'o' base lol................and the settings were ok thanks again saves me from takeing things back to the shop !
     

Share This Page

Loading...