Keep recordings by default

Discussion in 'Satellite TV, Sky TV & FreeSat' started by Pagemakers, Jan 5, 2012.

  1. Pagemakers

    Pagemakers
    Active Member

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    124
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +10
    Is there anyway to force Sky to keep all recordings by default?
     
  2. davemurgatroyd2

    davemurgatroyd2
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 26, 2004
    Messages:
    8,578
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    133
    Location:
    Oxford
    Ratings:
    +1,330
    Go into "Services" "Sky+ Setup" and turn "Disk Space Management" to manual. The only recordings that will be deleted by the box with this setting will be recordings and Anytime downloads with a limited time availability.
     
    Last edited: Jan 5, 2012
  3. Pagemakers

    Pagemakers
    Active Member

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    124
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +10
    Ahh. Sorry. That's not what I mean.

    I mean the blue button to "keep" recordings. Eg: you are prompted before you can delete any program when you press the yellow button.
     
  4. davemurgatroyd2

    davemurgatroyd2
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 26, 2004
    Messages:
    8,578
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    133
    Location:
    Oxford
    Ratings:
    +1,330
    No way unfortunately - when Sky+ first came out every delete action prompted you to confirm the delete but this was deleted due to customer complaints and replaced by the "keep" function but this has to be set for every series link or individual recordings.
     
  5. Pagemakers

    Pagemakers
    Active Member

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    124
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +10
    Thanks.

    Pity it couldn't be set on or off by a preference setting. I find I have to manually turn it on for every recording as an added protection.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice