1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Juddering noise from speakers!

Discussion in 'AV Receivers & Amplifiers' started by Stellavision, Apr 7, 2003.

  1. Stellavision

    Stellavision
    Active Member

    Joined:
    Apr 7, 2003
    Messages:
    2,343
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Southsea, UK
    Ratings:
    +101
    I am having a nightmare with a juddering noise through my speakers. I've just changed my reciever to a Sony STR-DB1080 and never had this problem with my Sherwood. I've been told I may need a mains filter but I'm wondering why I did'nt have the problem with my old Amp/Reciever? Or could it be something totally different? Please help me, its driving me mad!
     
  2. nathan_silly

    nathan_silly
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Sounds like it's SNAFU.

    Have you read the manual/adjusted the settings?
     
  3. Stellavision

    Stellavision
    Active Member

    Joined:
    Apr 7, 2003
    Messages:
    2,343
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Southsea, UK
    Ratings:
    +101
    What is SNAFU?
     
  4. nathan_silly

    nathan_silly
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    "Situation Normal All ****ed Up"

    Sounds like your amp is faulty. If you've basically swopped the amp over- and I guess you know what you're doing, then most likely the decoding chip is not working.
     

Share This Page

Loading...