1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Js Rgb To Vga

Discussion in 'Plasma TVs' started by swellmel, Apr 8, 2005.

  1. swellmel

    swellmel
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    recieved my convertor today,usual setup is xbox connected to freeview box then scart from freeview box to plasma,so i connected scart lead to js box,then vga cable to plasma,i get a picture from freeview but nothing when i switch on the xbox screen says no signal,am i missing something or will the xbox not work with the convertor box.
     
  2. Mep

    Mep
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    9,579
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Surrey
    Ratings:
    +474
    it will but you must have an rgb cable for it...the standard one is not
     
  3. swellmel

    swellmel
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    many thanks
    so from your reply is it then the cable from the xbox into the freeview box that needs changing also should pq from js convertor be better than the previous scart connection
     
  4. Mep

    Mep
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    9,579
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Surrey
    Ratings:
    +474
    yep thats the one...ms do a hi def cable...have you got amp with optical input for sound?.....should give better pic beause the standard cable is just a composite job i think. Component is excellent if thats an option
     
  5. swellmel

    swellmel
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    thanks i will change cable but should the js rgb to vga improve pq overall wether watching freeveiw or xbox or dvd
     
  6. Mep

    Mep
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    9,579
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Surrey
    Ratings:
    +474
    i found it made a big difference over sky+ via scart
     
  7. swellmel

    swellmel
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    just one last thing i noticed when i connected js box input had to be switched to pc on plasma to see picture is this correct
     
  8. Mep

    Mep
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    9,579
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Surrey
    Ratings:
    +474
    yes i think pc is the standard label for the vga input....you can change name of it.. i changed mine to stb
     
  9. fatherted

    fatherted
    Standard Member

    Joined:
    Mar 6, 2005
    Messages:
    87
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Hampshire
    Ratings:
    +0
    I wish STB could be changed to say SKY


     
  10. Mep

    Mep
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    9,579
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Surrey
    Ratings:
    +474
    yes so do i
     

Share This Page

Loading...