Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

Jamo DVR50

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by peds, Dec 7, 2003.

  1. peds

    peds
    Standard Member

    Joined:
    Dec 7, 2003
    Messages:
    2
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Aberdeen
    Ratings:
    +0
    Wonder If anyone can help.

    I'm having trouble setting a Jamo DVR50 to progressive scan.

    I have gone through the 'hidden' menus as per amended instuctions that came with the player
    i.e. Select YPbPr576p (for PAL progressive scan).

    FYI I'm on 276 firmware

    I have also selected the option on a sub menu of the Component
    video setting via the main settings menu. This was suggested by Jamo Denmark. The DVR is sending video to a Phillips 42PF9965 Plasma. All I get on the plasma is flickering lines when picture within picture mode. The Plasma/DVR is fine on interlaced.

    Trouble is that as both bits of kit are new, either (or both) could
    be non-functioning.

    Hope someone can help. Thanks in advance
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice