Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

jamo dvr50 problem

Discussion in 'Home Cinema Buying & Building' started by Bigmonty69, Jan 12, 2004.

  1. Bigmonty69

    Bigmonty69
    Member

    Joined:
    Jan 7, 2004
    Messages:
    826
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Ratings:
    +73
    Hi

    I just bought a Jamo DVR50 with 305 speaker package.

    Everything is connected and works ok, even the multiregion menu setting to all.

    However I have a problem on some DVDs in the fact that the menu and the main feature picture appears to jump every 0-15 seconds or so.

    Is this a common problem with some people?
     
  2. bonzobanana

    bonzobanana
    Well-known Member

    Joined:
    Aug 21, 2001
    Messages:
    3,449
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Yeovil
    Ratings:
    +220
    When you say jump do you mean like lose sync. I.e the picture goes up or down and then goes back to the middle. If so it could be your tv doesn't quite like the signal from your jamo. You could try another connection type to see if thats any different. Assuming your currently using scart rgb you could try s-video or composite instead. You could also make sure the scart leads are properly secure as some sync problems are simply because the scart plugs aren't fully inserted.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice