iTV Stuttervision...

Discussion in 'Satellite TV, Sky TV & FreeSat' started by Les E, Dec 6, 2004.

  1. Les E

    Les E
    Active Member

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Messages:
    936
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    St. Helens
    Ratings:
    +14
    Is it just me, or does anyone have a problem with iTV1 on Sky? It stops, stutters and jumps throughout adverts and programs and it doesn't seem to rectify at any point.

    Anyone know a cure, or is it something I will have to live with?
     
  2. HMHB

    HMHB
    Member

    Joined:
    Nov 11, 2001
    Messages:
    25,612
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Nottinghamshire
    Ratings:
    +3,967
    I've not noticed a problem with ITV1. Is this when viewing live ?
     
  3. Les E

    Les E
    Active Member

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Messages:
    936
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    St. Helens
    Ratings:
    +14
    Well, I initially thought it was, as it really buggers up 'I'am a Celeibrity...' but it does it on the ad breaks, corrie you name it.

    Someone suggested SatNav in cars may cause it, but it wouldn't be so isolated to one channel as all the other Sky channels would be affected. Real mystery...
     
  4. Andrew K

    Andrew K
    Well-known Member

    Joined:
    Oct 14, 2004
    Messages:
    3,281
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Ratings:
    +566
    Me as well. At first I thought it might be the Sky + hard drive but it happens on live programs as well. Seems to be happening a lot on I'm a celebrity though.
     
  5. HMHB

    HMHB
    Member

    Joined:
    Nov 11, 2001
    Messages:
    25,612
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Nottinghamshire
    Ratings:
    +3,967
    That would explain why I've not seen it then as I refuse to watch I'm a celebrity ;)
     
  6. Don Peter

    Don Peter
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    What I have noticed on ITV1 (Meridian) is the picture and audio 'dropouts' where the screen goes black for a second or so with loss or sound - this happens both via Sky Digital and also the old terrestial aerial (not freeview), so it seems as though it may be something to do with the feed from ITV themselves.
     
  7. amrypooins

    amrypooins
    Active Member

    Joined:
    Nov 14, 2004
    Messages:
    150
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    My old freeview box ( Bush one) coldnt get ITV or Ch4 at all. My new Humax 8000 gets it fine, until today when all ITV channels and Channel 4 have disappeared totally.
    Anyone else having this probelm currently?
     

Share This Page

Loading...