iScan HD with flashing DVDO on display

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by Jasonjo, Jan 2, 2005.

  1. Jasonjo

    Jasonjo
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 3, 2001
    Messages:
    2,677
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    UK
    Ratings:
    +115
    Hi,

    I have had my iScan HD since launch in the UK and until now it has been pretty much faultless. However, recently when I start my system I intermittently cannot get any output from the iScan and the front display just flashes "DVDO". If I fully power off the unit (as opposed to bringing it out of standby) and back on it then seems to be OK. This has happended a couple of times over the last week

    The current firmware is 1.12-5.6-1.31

    Has anyone else seen this or have any ideas?

    Thanks in advance...

    Cheers

    JJ
     
  2. Jasonjo

    Jasonjo
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 3, 2001
    Messages:
    2,677
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    UK
    Ratings:
    +115
    Thought it was a wierd one...will try latest firmware upgrade...doh!!! there go all my settings AGAIN!!! :mad:
     
  3. Jasonjo

    Jasonjo
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 3, 2001
    Messages:
    2,677
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    UK
    Ratings:
    +115
    Updated to 1.42 firmware and still getting problems...starting to happen more now...

    If I press enter while the DVDO is flashing I get the following error code:

    ERR-FE00-C8-012A

    Any ideas? :confused:

    Cheers

    JJ
     
  4. KraGorn

    KraGorn
    Active Member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    4,745
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Warrington
    Ratings:
    +27
    Have you tried DVDO's support? Seems rather cryptic, so my guts tell me it's a hardware glitch perhaps.
     
  5. Jasonjo

    Jasonjo
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 3, 2001
    Messages:
    2,677
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    UK
    Ratings:
    +115
    Yeah...now i have updated the fw and still no luck i have sent my dealer an email...

    Luckily its from avsales and under warranty so should be ok...

    JJ
     
  6. KraGorn

    KraGorn
    Active Member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    4,745
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Warrington
    Ratings:
    +27
    AV-Sales were very helpful to me when I had a problem with a Z2 .. which was good because Owl (who I think are the distributors for DVDO as well as Sanyo) proved less than helpful and without AV-Sales' efforts I could have been a bit stuffed.
     
  7. Jasonjo

    Jasonjo
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 3, 2001
    Messages:
    2,677
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    UK
    Ratings:
    +115
    unit has been reseting intermittently over the weekend,
    so i think it is hardware related...doh!

    Thats the problem with a video hub, when it goes wrong you cant get any video!

    JJ
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice