Wanted Intel Nuc i5 / i7

Discussion in 'Archived Classifieds' started by n0chex, Jan 8, 2017.

  1. n0chex

    n0chex
    Well-known Member

    Joined:
    Oct 31, 2003
    Messages:
    7,690
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Here on AVF
    Ratings:
    +417
    Intel Nuc i5 / i7

    Let me know model spec and price please.

    Location: St Helens

    ______________________________________________________
    This message is automatically inserted in all classifieds forum threads.
    By replying to this thread you agree to abide by the trading rules detailed here.
    Please be advised, all buyers and sellers should satisfy themselves that the other party is genuine by providing the following via private conversation to each other after negotiations are complete and prior to dispatching goods and making payment:

    • Landline telephone number. Make a call to check out the area code and number are correct, too
    • Name and address including postcode
    • Valid e-mail address
    DO NOT proceed with a deal until you are completely satisfied with all details being correct. It's in your best interest to check out these details yourself.
     
  2. SAVRIN

    SAVRIN
    Standard Member

    Joined:
    Sep 15, 2016
    Messages:
    33
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    11
    Location:
    UK
    Ratings:
    +14
    I have one for sale i5 with 8gb ram 120gb ssd and 2tb harddrive. Only been used as a media play with openelec on it. Never installed windows on it.
    I paid £589 for it and am looking to sell it for £250 plus £10 for delivery.
     
  3. n0chex

    n0chex
    Well-known Member

    Joined:
    Oct 31, 2003
    Messages:
    7,690
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Here on AVF
    Ratings:
    +417
    Can you give me the model number please and I take it's the larger of the Nuc's , any pictures would also be good of the item you are selling please.
     
  4. promark

    promark
    Active Member

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Messages:
    136
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +16
    If the OP doesn't want this I am interested
     
  5. SAVRIN

    SAVRIN
    Standard Member

    Joined:
    Sep 15, 2016
    Messages:
    33
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    11
    Location:
    UK
    Ratings:
    +14
    I will provide details and pic tomorrow
     
  6. n0chex

    n0chex
    Well-known Member

    Joined:
    Oct 31, 2003
    Messages:
    7,690
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Here on AVF
    Ratings:
    +417
    Do you know if its a 6th generation skylake ?
     
  7. SAVRIN

    SAVRIN
    Standard Member

    Joined:
    Sep 15, 2016
    Messages:
    33
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    11
    Location:
    UK
    Ratings:
    +14
  8. SAVRIN

    SAVRIN
    Standard Member

    Joined:
    Sep 15, 2016
    Messages:
    33
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    11
    Location:
    UK
    Ratings:
    +14
    The pic will tell the hardware in this nuc
     
  9. SAVRIN

    SAVRIN
    Standard Member

    Joined:
    Sep 15, 2016
    Messages:
    33
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    11
    Location:
    UK
    Ratings:
    +14
    I have only used it for video play back. I am changing it as i am not able to play 4k videos unless i install window which i dont want to do
     
  10. n0chex

    n0chex
    Well-known Member

    Joined:
    Oct 31, 2003
    Messages:
    7,690
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Here on AVF
    Ratings:
    +417
    It has the Broadwell CPU 5th Gen and I was really looking for the Skylake 6th Gen so I will pass if you don't mind and I Think Promark was interested.

    Intel have just announced the Gen 7 kaby lake also which does full [email protected] through HDMI V2.0.
     
  11. SAVRIN

    SAVRIN
    Standard Member

    Joined:
    Sep 15, 2016
    Messages:
    33
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    11
    Location:
    UK
    Ratings:
    +14
  12. n0chex

    n0chex
    Well-known Member

    Joined:
    Oct 31, 2003
    Messages:
    7,690
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Here on AVF
    Ratings:
    +417
  13. pizzaman

    pizzaman
    Active Member

    Joined:
    Mar 30, 2005
    Messages:
    1,991
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Location:
    newcastle upon tyne
    Ratings:
    +94
    Last edited: Jan 16, 2017
  14. n0chex

    n0chex
    Well-known Member

    Joined:
    Oct 31, 2003
    Messages:
    7,690
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Here on AVF
    Ratings:
    +417
    Unfortunately I have found out non of recent NUCS have HDMI V2.0 to display [email protected], but I believe the new Kaby Lakes NUCS just being release do and the newer 7th generation Gigabyte Brix GB-BKi3A-7100.

    I am thinking of building my own as the Nucs are under powered to play 4k content @60hz.
     
  15. pizzaman

    pizzaman
    Active Member

    Joined:
    Mar 30, 2005
    Messages:
    1,991
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Location:
    newcastle upon tyne
    Ratings:
    +94
    nps m8
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice