1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Im going INSANE

Discussion in 'PC Gaming & Rigs' started by MrBurns, Oct 21, 2004.

  1. MrBurns

    MrBurns
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Plz can u guys help. My broadband connection is messed up. At the bottom of my screen it says "local area connection,speed- : 1.1 mbps, status- limited or no connectivity. Then it will some times say "local area network cable unplugged, and my bt modem goes into "training" and slows down. How in the blue hell do i fix this? Can i just turn of my lan connection all together? If i disable the lan connection then my modem recieves no signal.

    Kind regards,

    Jamie :confused:
     
  2. monkeyleader

    monkeyleader
    Active Member

    Joined:
    Jan 13, 2002
    Messages:
    2,620
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    71
    Location:
    Cambridge, UK
    Ratings:
    +90
    tried ringing your provider ? Thats the best place to start ..
     
  3. Mango Bob

    Mango Bob
    Standard Member

    Joined:
    Jan 12, 2004
    Messages:
    513
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    London
    Ratings:
    +0
    You could try asking on the forums at www.adslguide.org.uk to get more of a response, there's a lot of helpful people over there.
     

Share This Page

Loading...