1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HV32P37SJE digital features not there??

Discussion in 'Televisions' started by markfto, Jan 22, 2005.

  1. markfto

    markfto
    Standard Member

    Joined:
    Oct 27, 2004
    Messages:
    44
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +0
    :lease: Hi,

    I have taken the plunge and finally bought the above tv, admittedly a graded version. I have been impressed with it so far but......

    When i go into the menu features there is only:

    auto vnr
    colour sytem
    picture tilt
    4.3 zoom

    But the book says there should also be:

    Super digipure
    Movie theater
    Colour digipure

    Do i need to get a tv technician out to look at it? Or is there another way of accessing these menus? i had a sony kv36 before and that had a similar issue and worked after a tv repair shop had it for another issue.
    Can any other owners confirm this is the case?

    thanks

    Mark
     
  2. onewingedangel

    onewingedangel
    Active Member

    Joined:
    Sep 9, 2003
    Messages:
    417
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +24
    below them theres another option, that you press the right button to access more options - at least thats what my 28p37's like.
     
  3. markfto

    markfto
    Standard Member

    Joined:
    Oct 27, 2004
    Messages:
    44
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +0
    Whats the other option and is it the menu button you press? Thanks
    Could it be linked to the remote being the wrong one as it does not have the multipicture option and has the dvd vcr switch at the bottom not the top. Thanks
     
  4. onewingedangel

    onewingedangel
    Active Member

    Joined:
    Sep 9, 2003
    Messages:
    417
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +24
    For me, you press menu to call up the four options on the osd. From here you choose picture settings. You scroll to the bottom of this list to the features tab, and press either ok/enter or right. This brings up the secondary option containing the features you mentioned. Hope it works.
     
  5. markfto

    markfto
    Standard Member

    Joined:
    Oct 27, 2004
    Messages:
    44
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +0
    thanks , can get picture features but its not there either, taking back to store on saturday to have them look at it..
     

Share This Page

Loading...