Humax HD box showing green screen after 30 secs

Discussion in 'Satellite TV, Sky TV & FreeSat' started by Silver Arrow, Dec 30, 2011.

Tags:
  1. Silver Arrow

    Silver Arrow
    Active Member

    Joined:
    Jan 17, 2006
    Messages:
    415
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +13
    Hello all

    We have had a Humax HD pvr satelite box for about 2 years (maybe a bit more), have the occasional lock up when accessing the EPG, but generally resolved with a power off.

    Today, after about 30 seconds of switching on the picture goes off and the screen goes green.

    I have powered off at the mains switch, but same happens, have tried to access the menu options, but am not fast enough (too old for texting as well) to look at anything meaningful.

    Does anyone have any useful suggestions?

    Cheers and a happy New Year.

    Andy
     
  2. nowster

    nowster
    Active Member

    Joined:
    Apr 6, 2011
    Messages:
    287
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    43
    Location:
    Manchester
    Ratings:
    +113
    Sounds like an HDMI handshake problem. I'd suggest rebooting your TV (these days they have a computer in them too).
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice