humax free sat hdr

Discussion in 'General TV Discussions Forum' started by Skenz77, Mar 14, 2019 at 1:43 PM.

  1. Skenz77

    Skenz77
    Novice Member

    Joined:
    Thursday
    Messages:
    7
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Kilmarnock
    Ratings:
    +0
    Sorry if this has been covered already. Is there a way of putting my iptv service on my new box above??

    I currently use my firetv box to watch my iptv sub

    Thanks in advance

    Scott
     
  2. grahamlthompson

    grahamlthompson
    Distinguished Member

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    24,436
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Redditch
    Ratings:
    +4,159

    Without knowing which Model Humax Freesat + box you have and the streaming service you subscribe to how can anyone possibly know the answer ?
     
  3. Skenz77

    Skenz77
    Novice Member

    Joined:
    Thursday
    Messages:
    7
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Kilmarnock
    Ratings:
    +0
    Humax foxsat hdr is the model number
     
  4. Skenz77

    Skenz77
    Novice Member

    Joined:
    Thursday
    Messages:
    7
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Kilmarnock
    Ratings:
    +0
    [​IMG]
     

    Attached Files:

  5. Rodders53

    Rodders53
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Messages:
    5,126
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Bedford
    Ratings:
    +918
    No. Even with the Custom Firmware it's not a media player. (Although at one time it could do BBC iPlayer and the ITV equivalent, support for that has been withdrawn by the broadcasters).

    Keep using a separate streaming box.
     
  6. Skenz77

    Skenz77
    Novice Member

    Joined:
    Thursday
    Messages:
    7
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Kilmarnock
    Ratings:
    +0
     
  7. grahamlthompson

    grahamlthompson
    Distinguished Member

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    24,436
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Redditch
    Ratings:
    +4,159

    What streaming service ? The newer G2 HDR-xxxxS boxes have some subscription on demand services. They have Netfiix but not Amazon Prime.
     
  8. Skenz77

    Skenz77
    Novice Member

    Joined:
    Thursday
    Messages:
    7
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Kilmarnock
    Ratings:
    +0
    Thanks rodders that’s a pity
     
  9. Skenz77

    Skenz77
    Novice Member

    Joined:
    Thursday
    Messages:
    7
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Kilmarnock
    Ratings:
    +0
    Central Scotland iptv services
     
  10. Skenz77

    Skenz77
    Novice Member

    Joined:
    Thursday
    Messages:
    7
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Kilmarnock
    Ratings:
    +0
    On a different subject. Can I put my dads sky card in this while he’s on holiday??
     

    Attached Files:

  11. Rodders53

    Rodders53
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Messages:
    5,126
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Bedford
    Ratings:
    +918
    No. The Humax Foxsat-HDR is not a $ky box. The cards only function in $ky boxes.

    You could use his box and card with the cables for the foxsat, though.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice