Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

Humax F2 Fox-1 Remote Problem

Discussion in 'Satellite TV, Sky TV & FreeSat' started by gary g, May 2, 2005.

  1. gary g

    gary g
    Active Member

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Messages:
    398
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    oxfordshire
    Ratings:
    +6
    I have a humax freeview receiver model F2 Fox-1 which has been in storage for a while and the remote appears to not be programmed anymore :confused: this receiver came with a universal remote and I was wondering if that it has lost its code due to being in storage with no batteries in it.
    the stb powers up ok using front panel buttons and it loads,but i can go no further as it has no "OK"button on the front panel to start tuning.
    can a code be obtained

    any help is much appreciated.

    Gary g
     
  2. GGTVBD

    GGTVBD
    Well-known Member

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Messages:
    3,396
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Bradford, West Yorkshire.
    Ratings:
    +324
    Gary,

    Try www.turbosat.com

    They're the (sole?) UK importers of Humax. They should be able to help you.

    A. Dork
     
  3. gary g

    gary g
    Active Member

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Messages:
    398
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    oxfordshire
    Ratings:
    +6
    Hi Arthur
    thanks for that
    I had a look,but thay want the best part of £40 for a remote inc vat and delivery,which seems a bit silly when you can get a set top box these days from tesco for little more than £30(although maybe not as good as the humax)
    It appears that all I need is the code.
    maybe I will keep an eye out for a second hand one(I'll be lucky!) :rolleyes:
    Gary
     
  4. GGTVBD

    GGTVBD
    Well-known Member

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Messages:
    3,396
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Bradford, West Yorkshire.
    Ratings:
    +324
    Gary,

    Sorry about that - £40 is a bit OTT for a remote these days! Especially when you can get the (excellent) Technomate TM1000CI for £100 (or less!) http://www.technomate.com/products2.php

    I see quite a few Humax systems out there, if I can get you one, I will.

    A. Dork
     
  5. gary g

    gary g
    Active Member

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Messages:
    398
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    oxfordshire
    Ratings:
    +6
    thanks very much,any help is much appreciated
    Gary
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice