1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HT300 Plus Wiggle

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by Green Bay Randy, Oct 18, 2004.

  1. Green Bay Randy

    Green Bay Randy
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I just purchased a new HT300 Plus. Wow...what a picture. And I don't even have a screen yet

    I only have my Direct TV signal fed to the proj via an s-video cable. It looks great considering the source. However, at random and quite frequently the picture wiggles for a 1/2 second. Just briefly. It is very prevelent with a static menu up such as the Direct TV guide or any of the proj menu's.

    Any insight for me?

    Randy
    Green Bay, WI
     
  2. RTFM

    RTFM
    Active Member

    Joined:
    Mar 6, 2003
    Messages:
    1,014
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Horsham, West Sussex
    Ratings:
    +17
    Randy,

    Do you get the same issue with say a DVD player ?
    Make sure you have not selected "VCR2" in the menu and also hit the "auto" button on the remote and see if that works.

    Jeff :rtfm:
     
  3. Green Bay Randy

    Green Bay Randy
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Yup...did that. Checked all the VCR modes to see if any helped or not. Not really. I worked over the AUTO button as well.

    I do not have anything else hooked to it just yet, but last night I pulled down the menu's and watched fairly closely. The Direct TV Guide began it's little wiggle, and the menu was stable.

    I think I have a signal issue from my Direct TV box or cable.
     
  4. Gary Nash

    Gary Nash
    Active Member

    Joined:
    Dec 15, 2002
    Messages:
    338
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Dorset
    Ratings:
    +17
    I've found that PAL dvd material via s-video exhibits a wiggle towards the top of the picture.
    Switching the mode to vcr1 stabilises it.
    I can't see the difference between normal and vcr1 mode, so I leave it set to vcr1 for ntsc material as well.
     

Share This Page

Loading...