HS10 Picture not as bright.

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by gallus23, May 13, 2004.

  1. gallus23

    gallus23
    Standard Member

    Joined:
    Jun 30, 2002
    Messages:
    65
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Godmanchester, CAMBS
    Ratings:
    +0
    Hi Chaps,

    I have about 220 hrs on my HS10 and I've recently noticed a change in the Picture quality. The Image is definately not as bright as it was and, its takes at least a minute or two to fire up to anything resembling a veiwable picture. It also seems to be showing a redish tinge (which does slowly go away).

    I'm using a HTPC and when a screen is showing a large white area there's a slight but noticable flashing....

    Any ideas ? I should be looking at a new bulb already, should I ?

    Thx


    Mike.
     
  2. RTFM

    RTFM
    Active Member

    Joined:
    Mar 6, 2003
    Messages:
    1,014
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Horsham, West Sussex
    Ratings:
    +17
    What you have described certainly sounds like a lamp problem.

    If the lamp warranty is still in force, talk to your dealer about a replacement lamp.

    Jeff :rtfm:
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice