1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

How to connect sub to amp

Discussion in 'AV Receivers & Amplifiers' started by fredbloggs, Sep 25, 2003.

  1. fredbloggs

    fredbloggs
    Standard Member

    Joined:
    Jul 17, 2000
    Messages:
    81
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    England
    Ratings:
    +0
    Help.

    Pioneer 712 amp on it's way, currently i have a sub which is not powered, how do i connect it to the amp which has diagrams showing it's a preout to a powered sub :confused:
     
  2. fredbloggs

    fredbloggs
    Standard Member

    Joined:
    Jul 17, 2000
    Messages:
    81
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    England
    Ratings:
    +0
  3. wookie

    wookie
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
  4. adc2000974

    adc2000974
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
  5. fredbloggs

    fredbloggs
    Standard Member

    Joined:
    Jul 17, 2000
    Messages:
    81
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    England
    Ratings:
    +0
    Cheers for that.

    I was hoping you weren't going to say that.

    Oh well, it may be time for a new sub then, any suggestions, it has to be very cheap, less than £200 :smashin:
     
  6. clancol

    clancol
    Active Member

    Joined:
    Sep 6, 2003
    Messages:
    988
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Middlesbrough
    Ratings:
    +6
    rs seem to be selling there paradigm sub quite cheep this month.
    try there for a ps1200 or a pw2200 the later may be a bit to pricey but the ps1200 should fit your budget
     

Share This Page

Loading...