1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

How can I reboot PS2 using control pad?

Discussion in 'Playstation Forums' started by incywincy, Sep 28, 2004.

  1. incywincy

    incywincy
    Standard Member

    Joined:
    Jan 25, 2004
    Messages:
    67
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Manchester
    Ratings:
    +0
    Does anyone know if its possible to reboot the PS2 from the control pad like you can with the Gamecube?
     
  2. Pooon

    Pooon
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 26, 2002
    Messages:
    7,126
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Canterbury, Kent
    Ratings:
    +731
    Don't think so.
     
  3. dennis

    dennis
    Active Member

    Joined:
    Jul 2, 2003
    Messages:
    1,239
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    surrey
    Ratings:
    +54
    you can with the remote control though :)
     
  4. Steve_P

    Steve_P
    Active Member

    Joined:
    Jul 3, 2004
    Messages:
    1,338
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    67
    Ratings:
    +142
    You can? :confused: Pray do tell :D

    S.
     
  5. dennis

    dennis
    Active Member

    Joined:
    Jul 2, 2003
    Messages:
    1,239
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    surrey
    Ratings:
    +54
    i press reset on my remote,et voila it resets,tho i think only on the later models with the infra red reciever,
    voila thats french innit! :D
     
  6. Steve_P

    Steve_P
    Active Member

    Joined:
    Jul 3, 2004
    Messages:
    1,338
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    67
    Ratings:
    +142
    Ahh you have the updated Sony remote with the green power/reset button? 'Fraid I've only got the original Sony remote and a first issue PS2 so no remote resets for me :(

    S.
     

Share This Page

Loading...