1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Home Theatre for Dummies Remote

Discussion in 'Home Cinema Control & Remote Controls' started by Geordie Jester, May 3, 2005.

  1. Geordie Jester

    Geordie Jester
    Active Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Messages:
    1,437
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +157
    Whilst trying to track down the elusive ASDA 8 in 1, I spotted a "Home Theatre for Dummies" 8 in 1 remote control. It is in the yellow/black colours of the 'dummies books'.

    Not had chance for a proper look yet........but it seems pretty good.

    anyone else used it ? yet again its nowhere to be seen on the net !
     
  2. Geordie Jester

    Geordie Jester
    Active Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Messages:
    1,437
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +157
    Just a word of warning.... I gave up with this one. the cursor pad (left/right/up/down/select) that you would use for satellite/cable was just so uncomfortable. The Select button is countersunc and small. It can only be pressed with the tip of your thumbnail. Nowhere near as good as the original remote.
     
  3. willsy2

    willsy2
    Active Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Messages:
    634
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Newcastle
    Ratings:
    +31
    Just got one of these and was surprised to find it can control my Telewest Digital cable box.
    See what you mean about the select button. I'll give it a couple of days. I actually bought it for my Epson PJ as i know the tiny original one will get lost.
     
  4. Boozley69

    Boozley69
    Standard Member

    Joined:
    May 27, 2005
    Messages:
    19
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I also have an epson pj. (EMP-TW10H) i know im going to lose the remote for it sooner or later. Does anyone know if many remotes will work with this?
    Thanks
     
  5. georgemcfarlane

    georgemcfarlane
    Standard Member

    Joined:
    Sep 6, 2005
    Messages:
    2
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Can anyone direct me to a manufacturer code list for this 8 in 1 device
     

Share This Page

Loading...