Holo 3d component quessy

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by fatrich, Nov 25, 2002.

  1. fatrich

    fatrich
    Active Member

    Joined:
    Jun 21, 2001
    Messages:
    2,613
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    71
    Location:
    halifax
    Ratings:
    +53
    hello all
    at the mo i am running my sdi modded denon through the bnc sdi input on the hd3 card no problem, the denon outputs a component signal (region 1 player) so i thought i'd give the component side of the hd3 card a work out so i connected the cable from the dvd player to the r/g/b/ connectors of the hd3 card and selected component on the onscreen menu and got absolutly nowt!!! is that anything to do with the fact i have the jumpers on the card set to sdi or is it something else?
    I did make the cable my self and although the solder wasn't neat it looked effective, i cant unfortunatly test the cable on anything else.

    cheers

    richard
     
  2. Jeff

    Jeff
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 13, 2000
    Messages:
    5,507
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Basingstoke
    Ratings:
    +263
    Does component need to be slected/enabled on the Denon?
     
  3. Steve Bate

    Steve Bate
    Active Member

    Joined:
    Nov 10, 2002
    Messages:
    680
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Tarporley
    Ratings:
    +11
    I thought that the jumpers on the H3D were for either SDI or Composite, you should be able to have SDI and component in, I think.

    I would go with Jeff on this, do you need to enable Component output from the Denon?

    Steve
     
  4. fatrich

    fatrich
    Active Member

    Joined:
    Jun 21, 2001
    Messages:
    2,613
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    71
    Location:
    halifax
    Ratings:
    +53
    Hi Steve & Jeff
    how are u?
    yep i thought that my self, but i cant bloomin find it in the setup menu, i wonder if the sdi mod has disabled it?
    I will consult the instruction manual tonight

    cheers

    richard
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice