Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

Hmmm, latest software update seems to have fixed my subtitle bug!

Discussion in 'Satellite TV, Sky TV & FreeSat' started by NicolasB, Dec 16, 2003.

  1. NicolasB

    NicolasB
    Well-known Member

    Joined:
    Oct 3, 2002
    Messages:
    6,459
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Emily's Shop
    Ratings:
    +898
    For a long time, now I've had a problem where my sky+ box stops generating subtitles after it's been in action for a while. I've been having to reboot the damn thing about once every 2 or 3 days to get them back. But so far (touch wood) I haven't had to do this since the last update. Cool! :D
     
  2. Brogan

    Brogan
    Well-known Member

    Joined:
    Oct 9, 2003
    Messages:
    7,582
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Cary, North Carolina
    Ratings:
    +482
    Odd becuse my old Sky (Grundig) box used to do that.
    A hard reboot cured it every time.
    Never had the problem with the Sky+ box...
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice