HK2550 green cast problem

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by witters, Jan 28, 2004.

  1. witters

    witters
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 13, 2000
    Messages:
    11,972
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Yorkshire
    Ratings:
    +262
    Just got my unit today. Fired it up and I get a green cast to the picture. I seem to remember hearing about this somewhere. Can anyone point me in the right direction please?
     
  2. witters

    witters
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 13, 2000
    Messages:
    11,972
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Yorkshire
    Ratings:
    +262
    What a pratt I am - the scart wasn't all the way home:blush:
     
  3. hornydragon

    hornydragon
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 19, 2001
    Messages:
    28,293
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Somewhere near the M4 most of the time......
    Ratings:
    +1,215
    So are you pleased witters?
     
  4. witters

    witters
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 13, 2000
    Messages:
    11,972
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Yorkshire
    Ratings:
    +262
    About being a prat or with the machine?:D

    Not had much chance to play but first impressions are very good indeed.
     
  5. Crocodile JD

    Crocodile JD
    Active Member

    Joined:
    Dec 11, 2002
    Messages:
    1,081
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    41
    Location:
    Tamworth, Staffs
    Ratings:
    +21
    look forward to hearing your views

    Croc
     
  6. thfccambs

    thfccambs
    Distinguished Member

    Joined:
    Jul 17, 2002
    Messages:
    19,082
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    White Hart Lane
    Ratings:
    +5,143
    It's ok i had my component cable in wrong and wondered why i couldn't get a picture.:blush:
     

Share This Page

Loading...