Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

Hitachi 42pd7200 Problems With Remote

Discussion in 'Plasma TVs Forum' started by kellyb, Sep 23, 2005.

  1. kellyb

    kellyb
    Standard Member

    Joined:
    Sep 20, 2005
    Messages:
    2
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi, I'm new to this forum and am looking for some experienced help!!!

    UPDATE:

    I bought a HITACHI 42PD7200 from Currys 12 days ago and am now waiting for delivery of my THIRD (YES 3RD) TV...hopefully not going for number 4!

    Problem is my remote didn't work on the first one at all, unless it was an inch away from the sensor. I took the remote in to Currys and they tested it on other Hitachi's and it worked perfectly. An Engineer came out and checked the TV and then they replaced it.
    The second remote worked for a day and then gave up again 24 hrs later. (Yes...batteries have been checked)
    Engineer back...same problem. Currys have agreed to change again, now waiting for 3rd TV.

    Surely there can't be a 3rd Hitachi 42pd7200 with the same problem?????

    The engineer is now trying to suggest it may be my dimmer switch?

    Anyone out there any similar experiences, or has a cure?


    Thanks in advance
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice