Help !!!

aceuk007

Active Member
I have a pch a110 and running win7(64bit) and is connected wirelessly.
My movies are located here C:\video
If I go to system folder in control panel it says computer name Aceuk-PC
So I have entered smb://Aceuk-PC/C:/video
I get a message share folder no longer exist.
If I click on network brower ,I get Home/BTHUB3 then no content found on server.
Can someone PLEASE tell me what I am doing wrong and how to setup a network share.
Sorry for being so thick but if you give an example can you use my settings.
Thanx
 

next010

Distinguished Member
You dont put the C: in the network path it should just be smb://ACeuk-PC/video

If your still having problems try following this guide, if that doesnt work then try this or this guide.

If your still having trouble after those then try the demo version of Network Magic, it allows one click sharing of folders.

Also I'm not sure if the PCH-A110 was ever updated with the fix but any Windows Live apps (sign In assistant, Games for Windows Live etc) on your PC will prevent the PCH from connecting to the SMB shares.
 
Last edited:

aceuk007

Active Member
I am totally lost.
I am getting a message "no content found on server"
I have smb://Aceuk-PC/C:/video and also replaced the Aceuk-PC for my IP
Still nothing
This was working
 

MarkE19

Moderator
I am getting a message "no content found on server"
I have smb://Aceuk-PC/C:/video and also replaced the Aceuk-PC for my IP
Still nothing
This was working
Not set like that it wasn't - as previously stated:
You dont put the C: in the network path it should just be smb://ACeuk-PC/video

Mark.
 

The latest video from AVForums

Podcast: Trinnov Room Optimiser: A full explanation of Trinnov and its room optimiser technology
Subscribe to our YouTube channel
Support AVForums with Patreon

Top Bottom