1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help with Sony RM-MC40ELK please

Discussion in 'Headphones, Earphones & Portable Music' started by FatKnacker, Mar 4, 2005.

  1. FatKnacker

    FatKnacker
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Just got the above today after reading that it works with the HD3. My problem is that i get no backlight and nothing works on the remote. If the HD3 is off and i push a button on the remote i can hear a faint beeping noise, but nothing seems to communicate with the HD3.

    Has anyone any ideas please, or is my remote not working?

    Any help would be much appreciated.

    Thanks
     
  2. lockers

    lockers
    Active Member

    Joined:
    Jan 31, 2005
    Messages:
    155
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    High Wycombe
    Ratings:
    +9
    Hi - I'm sure you haven't got the 'Hold' slidder on, but just make sure its fully slid to the 'off ' position (no yellow showing). Otherwise maybe check the connection/connectore isn't dirty.

    Other than that I'm not sure what to suggest, it sounds like you might have a faulty remote. Can you return it to where you got it from and get a replacement?
     
  3. macha

    macha
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi, I have got this remote today for my HD3, and the buttons all work but the display does not work :( has anyone had this problem and resolved it?
     

Share This Page

Loading...