1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HELP - second vga terminal gives pink picture! PW6

Discussion in 'Plasma TVs' started by SilverPenguin7, Apr 21, 2005.

  1. SilverPenguin7

    SilverPenguin7
    Active Member

    Joined:
    Mar 4, 2002
    Messages:
    443
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +21
    I have just purchased a Mac Mini and a seperate vga board for my PW6 but when the Mac is plugged in to the second vga board the picture is pink, yet when plugged in to the built in vga terminal its fine.

    I tried plugging my sky+ in to the second board as well and again thats giving a pink picture too so its deifately the second terminal board thats at fault.

    I'm guessing there should be no difference in picture quality between the built in or seperate vga input?

    If anyone has any ideas that would be great. I'm in the process of exchanging the vga board but it would be great if there is any other ideas anyone might have?

    Many thanks :)
     
  2. stevelup

    stevelup
    Well-known Member

    Joined:
    Aug 13, 2002
    Messages:
    6,113
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Swindon
    Ratings:
    +834
    Hi

    Have you made sure that the second board has got it's input type set to RGB? Sounds like you are in component mode to me...

    Steve
     
  3. SilverPenguin7

    SilverPenguin7
    Active Member

    Joined:
    Mar 4, 2002
    Messages:
    443
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +21
    I'm an IDIOT! lol

    Three poeple have asked me that and your all right, I had not changed the input in the setup menu!

    Everything works now, although I feel like a baffooooooon! :oops:

    :suicide:

    Thanks for the help :thumbsup:
     

Share This Page

Loading...