1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

help requested - pronto (no pun intended!)

Discussion in 'Home Cinema Control & Remote Controls' started by Semiskimmed1976, Mar 11, 2004.

  1. Semiskimmed1976

    Semiskimmed1976
    Active Member

    Joined:
    Jun 15, 2003
    Messages:
    322
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    Peterborough
    Ratings:
    +25
    Hi All,

    I've just got myself a new pronto TSU7000 - but its all a bit bewildering to me!!

    I was playing with the learn function and i've made a mistake during it, and i'm not sure how to rectify it. I wanted to know if there was a way of restoring back to the original settings...I have tried to find this info out but can't seem to find it out.

    Its probably more simple than I think, but i'd rather ask than struggle.

    Many thanks in advance for your help!

    Matt
     
  2. Semiskimmed1976

    Semiskimmed1976
    Active Member

    Joined:
    Jun 15, 2003
    Messages:
    322
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    Peterborough
    Ratings:
    +25
    Just to say that I managed to sort it out..
     

Share This Page

Loading...