1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help please! New philips 6006, with no sound

Discussion in 'TVs' started by Dice_man, May 25, 2002.

  1. Dice_man

    Dice_man
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Well today I took deli every of my brand new 28" Philips 6006, picture is superb, I have one tiny, little problem.
    No sound.
    Not even a whisper.
    At the moment I have only tried this with a aerial lead from my video and directly from an external aerial.
    I've not pressed or done anything, apart from tune in the TV to my video and terrestrial channels.

    I've got this horrible feeling that I'm going to have to phone up and get it replaced, or am I being stupid and missing the obvious.
    Yes I have checked it's not in mute.

    thanks
     
  2. Wayne Moule

    Wayne Moule
    Active Member

    Joined:
    Aug 4, 2000
    Messages:
    1,365
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +32
    Are you getting anything from phono out?
     
  3. Dice_man

    Dice_man
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Thanks for the reply.
    Tried that as well, output from TV to my Marantz SR4200 amp.
    No sound.
     
  4. rmg

    rmg
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    It sounds buggered mate.

    Unless you have mute on ;-)

    At least you got a good one !

    I just sent my second one back due to an interference and buzzing problem using RGB connection.

    Just been out today and nothing else in the price range beats it :-(
     
  5. tom-m

    tom-m
    Standard Member

    Joined:
    Feb 6, 2002
    Messages:
    153
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Dice_man, daft question, but have you checked your delta volume is not set in the minus region on all channels, as besides the mute this is the only reason, apart from cable/vcr problems, I can think of that could be causing such a problem.

    Otherwise it looks gloomy, (what an utter pain :( )

    tom
     
  6. Dice_man

    Dice_man
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    that's what I feared.
    Sounds like I'll be making a phone call to unbeatable tomorrow :(
     
  7. tom-m

    tom-m
    Standard Member

    Joined:
    Feb 6, 2002
    Messages:
    153
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I had a problem with the geometry on my 6006 (self inflicted :blush:) and credit to unbeatable they did send an engineer :rolleyes: that same day, although I did sort the geometry out through help on this forum.

    hope you get it sorted, let us know how you get on
    tom
     
  8. Wayne Moule

    Wayne Moule
    Active Member

    Joined:
    Aug 4, 2000
    Messages:
    1,365
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +32
    What about the headphone socket?
     

Share This Page

Loading...