1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

help pleas has anyone set up pronto to work with windows media center?

Discussion in 'Desktop & Laptop Computers Forum' started by newstuart, May 20, 2004.

  1. newstuart

    newstuart
    Active Member

    Joined:
    Apr 22, 2004
    Messages:
    1,624
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Northumberland
    Ratings:
    +55
    Hi all
    Im desperatly trying to set up my pronto to work with my new media center pc however im having a nightmare learning the codes.The pronto shows it had learned from the original remote but when it try to use it i get problems.The main thing i notice is the cursor will work once then stop(as if the original used more than one code for the same function?).any ideas or expiriences would be much appreciated
     
  2. NaTT

    NaTT
    Active Member

    Joined:
    May 27, 2003
    Messages:
    1,106
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Ratings:
    +77
    just to rule out the obvious, you have tried remotecentral haven't you? if not the codes might be on there so you don't have to learn them.
     
  3. newstuart

    newstuart
    Active Member

    Joined:
    Apr 22, 2004
    Messages:
    1,624
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Northumberland
    Ratings:
    +55
    yep afraid so,I tried them before i even thoutght of doing it myself but no luck
     

Share This Page

Loading...