1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help needed - SonicStage 3.1

Discussion in 'Headphones, Earphones & Portable Music' started by the68gun, Jun 20, 2005.

  1. the68gun

    the68gun
    Standard Member

    Joined:
    Jun 20, 2005
    Messages:
    6
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have joined the nw-hd5 club and love the little machine. I can upload cds into the softward but when I try to populate the cd information, I start to go into gracenote.com, I get the registration screen, I tick the box, press next and it says that it is "unable to find the CDDB database" won't let me in and I am having to copy the information in manually. Has anyone had similar problems or can anyone suggest what is causing it not to find the database?

    Thanks

    Desperate (to speed things up!) :lease:
     
  2. clivem2

    clivem2
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Might be a proxy setting problem with your browser.
     
  3. KeanosMagicHat

    KeanosMagicHat
    Well-known Member

    Joined:
    Feb 7, 2005
    Messages:
    4,551
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    133
    Location:
    England, UK.
    Ratings:
    +554
    It might indeed or poss also that you haven't registered with Gracenote yet?
     
  4. the68gun

    the68gun
    Standard Member

    Joined:
    Jun 20, 2005
    Messages:
    6
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    It is when I try to register that it cannot find the CDDB - anyone got any proxy setting advice?
     
  5. the68gun

    the68gun
    Standard Member

    Joined:
    Jun 20, 2005
    Messages:
    6
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hey thanks KeanosMagicHat - it was the proxy settings - if you set SS3.1 to no proxy works great - sooo happy now! :thumbsup:
     
  6. the68gun

    the68gun
    Standard Member

    Joined:
    Jun 20, 2005
    Messages:
    6
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Sorry - thx 2 Clivem2 also!!
     
  7. orb_cz

    orb_cz
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    i have a similar problem: today when i tried to import a cd into SS it told me that i had to register for gracenote/CDDB although i've had SS for a while now am registered with gracenote. when it asked me if i wanted to register i clicked "yes" but nothing happened. i changed my proxy settings but it still won't let me register.

    anyone have any advice, i have no idea what to do?
     
  8. the68gun

    the68gun
    Standard Member

    Joined:
    Jun 20, 2005
    Messages:
    6
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hey Orb - if you use the options and find where you can set the proxy settings inside SS3.1 - choose "no proxy settings" - that seemed to work for mine - and it is sooooo good when it works so keep trying.
     

Share This Page

Loading...