Help Me Please! - my SKY doesn't work

M

Mark P

Guest
hi,

i think this case is somewhat self inflicted, although if someone could identify the reason i'ld be very grateful

My sky hasn't worked since yesterday. Basically since my dad was cutting some conifor trees down and one hit the dish.

all i get on the screen is:

SEARCHING FOR LISTING PLEASE WAIT on the blue screen. i have tried turning on and off, nothing changes.

when i go into services, and more specifically signal test i am given the following information

signal strength = about 1/10, just a little bit of grey
signal quality = nothing at all
Lock indicator = NOT LOCKED
Network ID = 0000
Transport Stream = 0000


help please............any ideas, what does your signal test say?

any info would be much appreciated before i have to bring someone in to fix it.

thanks
mark
 
P

Paul G

Guest


any info would be much appreciated before i have to bring someone in to fix it.

thanks
mark [/B]


Sorry if i'm stating the obvious but it sounds like the dish has been knocked out of alignment hence your poor signal strength/quality readings. Or perhaps the cable has become damaged or detached from the LNB. A job for an expert I would think, unless you don't mind examining the dish yourself. :confused:
 

mansell

Novice Member
you will need the following

One sky Engineer with tools

and

One ladder

he will check your dish,LNB and cable
 

Lex

Novice Member
Originally posted by Mark P

Lock indicator = NOT LOCKED
Network ID = 0000
Transport Stream = 0000
This is the key indicator - Not Locked = no satellite. The dish is definitely out of alignment.
 

The latest video from AVForums

LG CX 4K OLED TV Review: The best TV of 2020?
Top Bottom