1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help Ive Broken My Pronto Screen

Discussion in 'Home Cinema Control & Remote Controls' started by stealther, Mar 17, 2003.

  1. stealther

    stealther
    Active Member

    Joined:
    Mar 24, 2002
    Messages:
    2,058
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Lichfield
    Ratings:
    +93
    Hi guys The worst thing happened last night my pronto screen got broken!!:suicide:

    I did a search on the forums and got a useful link to remote central for replacing the remote control my problem is I need to find a link to a site that will supply me with a new screen

    Does anybody have a Up to date link to a site that could help me out!! Its only been broke about 8 hours and Iam really missing it already!!!

    Thanks guys
     
  2. Flimber

    Flimber
    Distinguished Member

    Joined:
    Sep 22, 2002
    Messages:
    13,364
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Yorkshire
    Ratings:
    +4,477
    There is a link in the Pronto FAQ isn't there ? Search on that part number or the RC Forums.

    Mike.
     
  3. mjn

    mjn
    Distinguished Member

    Joined:
    May 24, 2001
    Messages:
    18,184
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Herts, England
    Ratings:
    +5,183
  4. Aloysius Smith

    Aloysius Smith
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Oh dear I must admit I would also be feeling my dear Pronto's loss if it happened to be damaged.
    I would suggest a replacement screen would not be cheap but take a look here I realise it is an American site but the guy did have a European model so it may help :)
     
  5. Steve Bate

    Steve Bate
    Active Member

    Joined:
    Nov 10, 2002
    Messages:
    677
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Tarporley
    Ratings:
    +11
    Do a search on my old username, Couch Potato, I posted a "how to " buy and replace Pronto screens.

    Steve
     
  6. stealther

    stealther
    Active Member

    Joined:
    Mar 24, 2002
    Messages:
    2,058
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Lichfield
    Ratings:
    +93
    Hi steve I did a search before I posted this thread and I came across the thread u mentioned. I had a look through but some of the links posted refering to where u order the screens from no longer work So I was hoping someone might know a reputable company where I can order a replacement screen from.

    I have to wait three weeks till pay day before i can order a new one as well! Oh the pain of it all
     
  7. hornydragon

    hornydragon
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 19, 2001
    Messages:
    28,293
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Somewhere near the M4 most of the time......
    Ratings:
    +1,215
    "insurance"??????????
    Worth a phone call surely!
     
  8. Eakley

    Eakley
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    How long have you had it? I've had mine just over two years and Marantz just repaired my RC5000 free gratis and for nothing (didn't even have to pay postage!) :cool:
     

Share This Page

Loading...